26 Nisan 2016 Salı günü Nike Victory Tour İstanbul kapsamında Nike ekibi ile birlikte amazon Yüz Boyama etkinliğini gerçekleştirdik. Caddebostan yarışmanın başlangıç noktasıydı. Sabahın erken saatlerinde bir araya gelen katılımcılar yarış öncesi suratlarını amazon kadınlarına dönüştürdü. Profesyonel makyaj sanatçılarımızın yaptığı yüz boyama da katılımcılar birbirinden farklı ve ilginç görünüyordu.

Böylece oldukça farklı bir deneyim yaşayan katılımcılardı. Kendilerini Amazon kadını gibi hisseden katılımcılar daha önce böyle bir şey yaşamamıştı. Katılımcılar için oldukça ilginç bir deneyim olan Amazon Yüz Boyama atölyesi unutulmazlar anlara sahne oldu. Boyaların hiçbir şeklide sağlık açısından zararlı olmaması da katılımcıların gönüllerince yüzlerini boyatmasına olanak sağladı.

Yer: İstanbul
Tarih: 26/04/2016

Nike Yüz Boyama Nike Yüz Boyama Nike Yüz Boyama Nike Yüz Boyama Nike Yüz Boyama Nike Yüz Boyama Nike Yüz Boyama Nike Yüz Boyama