M3 Works olarak Dell ekibiyle birlikte gerçekleştirdiğimiz Tekerlekli Sandalye Fabrikası etkinliği katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Bir sosyal sorumluluk projesi olan bu etkinlikte katılımcılar takım olmanın önemini bir kez daha hatırlamış oldular.

Eylül 2019 tarihinde, İstanbul’da bir otelde gerçekleşen etkinlikte Dell ekibi büyük bir heyecanla katıldı. Tekerlekli Sandalye  Fabrikası etkinliğinde yapılan tekerlekli sandalyeler, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ndeki ihtiyaç sahiplerine bağışlandı. Etkinlikte katılımcılara keyifli ve bir o kadar da duygusal anlar yaşattı. Bir sosyal sorumluluk projesi olan bu etkinlik katılımcıları bir hayli etkiledi. İhtiyaç sahiplerine bağışlanacak olan tekerlekli sandalyeler Dell ekibiyle birlikte birleştirilerek sahiplerine ulaştı. Açılış konuşmasıyla birlikte etkinlik başlamış oldu. Öncelikle eğitmenimizin verdiği talimatlarla gruplara ayrılan katılımcılar hızla masaların başına giderek de monte olan tekerlekli sandalyeleri birleştirmeye başladılar. Çalışmalarına başlayan takımlar takım içi iletişimini sağlamaya çalışırken bir yandan da diğer takım arkadaşlarıyla olan iletişimlerine de dikkat ettiler. Zaman ilerledikçe takım çalışmasının öneminin farkına varan takımlar çalışmalarına hız kesmeden devam ettiler. Etkinlik bir sosyal sorumluluk projesi olduğundan birleştirilen tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine iletilecekti. Bunun bilinciyle hareket eden katılımcılar tekerlekli sandalyeleri daha özenli ve keyifli yapıyordu. Zorlandıkları veya takıldıkları kısımlarda M3 Works asistanlarından yardım isteyen takımlar tekerlekli sandalyelerin mükemmel bir şekilde birleştirilmesi için ellerinden geleni yaptılar. Etkinliğin sonuna gelindiğinde ise her takım yaptığı tekerlekli sandalyenin yanına bir mektup yazarak hissettikleri duyguları dile getirdi.

Etkinlik bittiğinde katılımcılar ihtiyaç sahiplerine bağışlanacak olan tekerlekli sandalyeleri yapmış olmanın haklı gururunu yaşayan Dell ekibi, aynı zamanda birçok duygusal sahneye tanık olunan etkinlik katılımcılara takım olmanın ve birlikte hareket etmenin önemini bir kez daha hatırlattı. Etkinliğe katılan katılımcılara etkinlik sertifikaları teslim edilerek takım halinde bir sosyal sorumluluk projesine imza atmış oldular.

Yer: İstanbul

Tarih: 27 Eylül 2019