M3 Works ekibi olarak 13 Kasım 2015 Cuma günü Schneider Electric ekibiyle birlikte Videostar etkinliğini gerçekleştirdik. Marriott Ataşehir’de buluştuğumuz Schneider Electric ekibi oldukça heyecanlıydı. 40 kişiden oluşan ekip etkinliğe büyük bir ilgi gösterdi. Yaratıcılığın ve takım çalışmasının ortaya konulduğu bu etkinlikte Schneider Electric ekibi hem birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buldu hem de doyasıya eğlendi.

Videostar etkinliğinin ilk aşaması olan senaryo yazma kısmıyla etkinlik başlamış oldu. Konunun müşteri memnuniyeti olduğu etkinlikte her takım farklı bir açıdan müşteri memnuniyetini ele aldı ve senaryosunu tamamladı. Ardından videolarını çekmeye başlayan katılımcılar için asıl eğlence o zaman başladı. Çeşitli kostümler ve süsler kullanan katılımcılar eğlenmenin yanında koordineli hareket etmeyi de yeniden öğrendi. Takım olmanın ve birlikte hareket etmenin önemini bir kez daha fark eden katılımcılar için farklı ve bir o kadar da eğlenceli bir aktivite gerçekleşiyordu.

Çekimlerin tamamlanmasının ardından montaja geçen katılımcılar hem senarist hem oyuncu hem de yönetmen oldu. Böylece kısa bir film çekmiş olan katılımcılar için farklı bir deneyim gerçekleşmişti.

Gün sonunda çektikleri filmleri izleyen ekipler doyasıya eğlendi. Kazanan takımlara ödüller verildi. Takımlar en iyi kadın oyuncu, en iyi erkek oyuncu, en iyi film vb gibi ödüller kazandılar. Hiç unutamayacakları anılar yaşayan katılımcılar bol bol fotoğraf çektirdi.

Yer: Marriott Hotel Asia /Ataşehir
Tarih: 13/11/2015