28 Aralık 2015 Perşembe günü Omega Pharma ekibi ile birlikte Logo Tablosu aktivitesini düzenledik. 130 kişilik bir katılımın olduğu Logo Tablosu etkinliğinde katılımcılar hiç unutamayacakları anılar yaşadı.

Sunucumuzun alana gelip katılımcıları takımlara ayırması ile Logo Tablosu aktivitesi başlamış oldu. Hızla aktiviteye başlayan takımlar hem kendi iç iletişimlerini sağlarken hem de diğer takımlarla iletişim halinde olmalıydılar.

Bütün olarak hareket etmenin en önemli kural olduğu Logo Tablosu aktivitesinde heyecan bir an olsun azalmadı. Takımların önce çizimleri yapıp ardından boyama aşamasına geçmesiyle birlikte son aşama başlamış oldu. Katılımcıların takım halinde hareket ediyor olması işleri daha da kolaylaştırdı. Böylelikle Logo Tablosu aktivitesinde verilmesi gereken bütün mesajlar verildi.

Aktivite sonunda bütün merak konusuydu. Takımlar kendilerine düşen parçayı en iyi şekilde yapmıştı fakat bütün nasıl gözükecekti? Geri sayımla birlikte bütünü gören katılımcılar ortaya çıkan tablo karşısında şaşkındı. Ortaya müthiş bir görsel çıkmıştı. Takımlar kendi parçalarına düşen görevleri tam olarak yerine getirmiş ve bütünün de güzel olmasını sağlamıştı. Görsel bir şölen olan Logo Tablosu etkinliğinde Omega Pharma ekibi hiç unutamayacakları anılarla birlikte alandan ayrıldı.

Yer: Antalya
Tarih: 28/12/2015

Omega Pharma Logo Tablosu Omega Pharma Logo Tablosu Omega Pharma Logo Tablosu Omega Pharma Logo Tablosu Omega Pharma Logo Tablosu Omega Pharma Logo Tablosu Omega Pharma Logo Tablosu Omega Pharma Logo Tablosu Omega Pharma Logo Tablosu Omega Pharma Logo Tablosu Omega Pharma Logo Tablosu Omega Pharma Logo Tablosu