YouTube video

M3 Works olarak Kamil Koç çalışanları için düzenlediği Otoban etkinliği iş birliği ve hayal gücünün mükemmel uyumunu bir kez daha gözler önüne serdi. Katılımcıların aktiviteden habersiz olmaları ve etkinliğe başladıktan sonraki uyumları görülmeye değerdi.

26 Nisan 2018 Perşembe günü, Şile Doğa Club’de 35 kişilik Kamil Koç ekibi ile gerçekleştirdiğimiz Otoban aktivitesi renkli ve bir o kadarda eğlenceli anlara sahne oldu. Etkinliğin başladığı andan itibaren enerjisi hiç kaybetmeyen Kamil Koç ekibi takım olmanın önemini bir kez daha hatırlamış oldular. Katılımcıların takımlara ayrılarak kendi köprülerini yapmaları istendiğinde kitapçık desteği ile ya da kendi yaratıcılıklarını kullanarak ellerindeki ekipmanlar ile en yaratıcı köprüyü yapmaya koyuldular. İlk başlarda herkesin farklı bir düşüncesi ortaya çıktığında karmaşa yaşayan ekipler daha sonrasında sorunları tek tek çözerek takım halinde tek bir düşünceye sahip oldular. Zaman ilerledikçe artık daha hızlı hareket eden takımlar iş bölümü yaparak işlerini kolaylaştırdılar. Final zamanı yaklaşınca ince detayları da bitiren takımlar artık sunum için hazırlardı. En yaratıcı ve en sağlam köprüyü yapan takım seçildikten sonra bir sürprizimiz daha vardı herkes kendi takımının köprüsünü yapmış olmasına rağmen şimdiki amaçları yaptıkları köprüleri diğer takımların köprüleri ile birleştirmekti. Birleştirilen köprüler üzerinde daha sonrasında arabalarla yarışan takımlar arasında günün birincisi ortaya çıkmış oldu.

Kamil Koç ekibi için gerçekleştirdiğimiz Otoban aktivitesi katılımcıların takım olma ve takım halinde hareket edildiğinde işlerin nasıl daha kolay halledilip, zorlukların üstesinden nasıl gelindiğini tekrardan hatırlatmış oldu.

Yer: Şile Doğa Club
Tarih: 26/04/2018

Kamil Koç Otoban Kamil Koç Otoban Kamil Koç Otoban Kamil Koç Otoban